top of page

My Boudoir Book
-
Kustomoitu kuvakirja

Premium-tason kovakantinen 24-sivuinen kuvakirja ammattilaistason printtilaboratoriosta Yhdysvalloista. Kovat ja paksut sivut laadukkaasta ammattitason silver halide-paperista, joka vangitsee pienimmätkin yksityiskohdat täydellisesti ja tuo kuvien värit eläväisesti esiin. Kustomoitu selkäosan teksti omalla nimelläsi.

Tyylikäs ja moderni kuvakirja kätkee sisäänsä boudoir-sessiosi helmet (yht. 25 kuvaa), jotta voit ihastella niitä täydessä loistossaan aina uudestaan ja uudestaan.

15x15 cm

50€

20x20 cm

65€

Kustomoitu kansi

Kirja kätkee sisäänsä 24 sessiosi parasta kuvaa ja upea kuvallinen kansi kruunaa kokonaisuuden. Kansi on paksua ja roiskesuojattua materiaalia, jossa kuvan värit tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit valita albumisi takakannen ja sivuosan väriksi mustan, turkoosin, harmaan, punaisen, tummanvihreän, keltaisen, vaaleanpunaisen, valkoisen, tummansinisen tai vaaleansinisen.

p_U7A0801.jpg
p_U7A0804.jpg
p_U7A0804.jpg

Paksut sivut

Paksut ja laadukkaat silver halide-sivut eivät taitu käsiteltäessä. Sivut on myös roiskesuojattu, joten kirja kestää aikaa vaikka katsoisit sen sisältöä uudestaan ja uudestaan!

Kustomoitu selkäosa

Kustomoitu selkäosan teksti omalla nimelläsi - tai muulla haluamallasi tekstillä!

p_U7A0803.jpg
p_U7A0804.jpg
p_U7A0807.jpg

Laadukas silver halide

Ammattilaboration tarkka laadunvalvonta takaa sen, että kuvien värit esiintyvät kuvakirjassasi juuri sellaisena, kuin näet ne laitteesi ruudulla. Tarkat yksityiskohdat, eläväiset värit ja upea tekstuuri luovat kestävän, näyttävän ja ammattitason kirjan, joka soveltuu loistavasti vaikka lahjaksi.

 

Voit valita kirjasi koossa 15x15cm tai 20x20cm. Halutessasi voit lisätä kirjaasi myös tyylikkään kovan lahjalaatikon (musta/valkoinen) hintaan 10€.

bottom of page