top of page
p_MG_1314.jpg
p_MG_1097.jpg

Princess

35 min kuvaus

5 ammattimaisesti retusoitua kuvatiedostoa

150€

Queen

1 h kuvaus

1 h stailaus

ammattilaisen hiusstylistin tekemä kampaus

ammattilaisen meikkiartistin tekemä meikki

25 ammattimaisesti retusoitua kuvaa

400€

p_MG_1466.jpg
p_MG_1916.jpg

Goddess

2 h kuvaus

1 h stailaus

ammattilaisen hiusstylistin tekemä kampaus

ammattilaisen meikkiartistin tekemä meikki

Client Closetin boudoir-rekvisiitat vapaassa käytössäsi

40 ammattimaisesti retusoitua kuvaa

Premium-tason My Boudoir Book-kuvakirja 25 kuvalla

600€

My Boudoir Book

Premium-tason kovakantinen 24-sivuinen kuvakirja ammattilaistason printtilaboratoriosta. Kovat ja paksut sivut laadukkaasta ammattitason silver halide-paperista, joka vangitsee pienimmätkin yksityiskohdat täydellisesti ja tuo kuvien värit eläväisesti esiin. Kustomoitu selkäosan teksti omalla nimelläsi.

Tyylikäs ja moderni kuvakirja kätkee sisäänsä boudoir-sessiosi helmet (yht. 25 kuvaa), jotta voit ihastella niitä täydessä loistossaan aina uudestaan ja uudestaan.

15x15 cm

40€

20x20 cm

60€

p_MG_1818.jpg
p_MG_0342.jpg

Lisäkuvat

15€ / 1 retusoitu kuvatiedosto

60€ / 5 retusoitua kuvatiedostoa

100€ / 10 retusoitua kuvatiedostoa

p_MG_1318.jpg

Mitä boudoir-kuvaus tarkoittaa?

Boudoir-kuvaus (tai suomalaisittain "buduaari"-kuvaus) on Suomessa vielä suhteellisen tuore ilmiö verrattuna esimerkiksi rapakon toisella puolella sijaitsevaan jenkkilään, jossa se on noussut yhdeksi kaikkein suosituimmaksi kuvausgenreksi viime vuosina. Kuitenkin myös rohkeiden suomalaisten naisten keskuudesta löytyy selkeästi kiinnostusta boudoir-kuvien otattamiseen ammattimaisella kuvaajalla. Enää boudoir-tyyppiset sessiot Suomessa eivät ole vain huomenlahjojen ottamista varten, vaan yhä useampi nainen lähtee kuvauksiin oman itsensä takia. Kannustankin aivan jokaista naista satsaamaan itseensä ja kuvauttamaan itsensä tämän tyyppisessä sessiossa ainakin kerran elämässään - boudoir-kuvaus on luksuskokemus, joka voimaannuuttaa, rohkaisee ja saa sinut näkemään itsesi aivan uusin silmin ja tuntemaan itsesi jumalattareksi. Jokainen ansaitsee saada itsestään sellaisia kuvia, joissa tuntee olonsa oikeasti kauniiksi - ja juuri siksi on olemassa boudoir!


Mitä boudoir-kuvaus sitten oikeastaan tarkoittaa? Sana "boudoir" on ranskaa ja tarkoittaa suoraan käännettynä pientä huonetta, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään. Juuri tähän tiivistyykin koko boudoir-kuvauksen syvin olemus - kuvat ovat herkkiä, intiimejä ja sensuelleja, ehkä hieman eroottisiakin, kuitenkin vain hyvän maun rajoissa, kuten ranskalaiseen tyyliin kuuluu. Boudoir-kuvaukset toteutetaan juuri niin, kuin sinä itse haluat. Nämä kuvaukset ovat täysin sinua itseäsi varten, eikä kuvaustilanteessa missään tapauksessa tapahdu mitään sellaista, mikä ei tunnu sinusta hyvältä. Jotkut haluavat sessionsa aikana kuvia täysin alasti, jotkut haluavat pukeutua kaikkein upeimiin alusasuihinsa, kun taas joillekin kaikkein mieluisin asu on vaikkapa kaunis yöpaita tai jopa iltapuku. Sinä päätät!


Kuka voi tulla boudoir-kuvauksiin? Koska kyseessä on vielä Suomessa suhteellisen tuntematon genre, saattaa moni ajatella, että kyseessä on vain tiettyyn muottiin sopiville naisille suunnattu kuvaus. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta! Boudoir-kuvauksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset, näköiset ja kokoiset naiset sekä myös miehet. Boudoir-kuvissa käyvät niin kotiäidit, opettajat kuin lakimiehetkin. Boudoir sopii siis aivan kenelle tahansa 18-vuotta täyttäneelle, joka kaipaa pientä hemmottelua elämäänsä.
Julkaistaanko minun kuvani session jälkeen netissä? Koska kyseessä on voimaannuttava kuvaus, kannustan tietenkin aina jakamaan kuvia muillekin, jotta koko maailma voi nähdä, kuinka upea ilmestys oletkaan. Kyseessä on kuitenkin intiimi kuvaus, jonka teet ensisijaisesti itsesi takia. Tämän takia en koskaan jaa kuviasi netissä ilman suostumustasi. Jos siis haluat käydä rohkeissa kuvauksissa kenenkään tietämättä, olet tervetullut kuvattavakseni. Salaisuus pysyy meidän välisenämme!
Missä boudoir-kuvaus tapahtuu? Sinä päätät! Sinun on mahdollista tulla kuvattavaksi rokokoo-henkisesti sisustettuun studiooni Ulvilaan tai kutsua minut kuvaamaan omaan kotiisi, Airbnb-asuntoon tai vaikkapa hotellihuoneeseen. Kuvausalueeseeni kuuluu koko Suomi ja kysynnän mukaan myös koko maailma - tulen siis juuri sinne, missä sinä haluat kuvasi otettavan.


Vaikka kuvaus saattaakin hieman jännittää etukäteen, on boudoir-kuvaus osaavan kuvaajan käsissä rento ja erittäin hauska kokemus. Olen saanut asiakkailtani kiitosta siitä, että olen onnistunut tekemään tilanteesta heille niin mukavan. Vaikka kehosta löytyisikin kohtia, joihin itse ei ole aivan tyytyväinen, heitetään kaikki epävarmuudet kuvausten ajaksi romukuoppaan, sillä boudoir-kuvauksissa sinä olet kuningatar. Autan ja opastan sinua läpi kuvausten ilmeissä, poseerauksissa ja kaikissa pienissäkin yksityiskohdissa, jotta saamme juuri sinusta upeimmat puolet esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Takaan, että lopputulos yllättää sinutkin! 
Kysy rohkeasti lisää tai varaa itsellesi voimaannuttava boudoir-kuvaus jo tänään - sinä ansaitset sen!

Printit

Ammattitason printtilaboratoriossa printatut kuvat iskevät aivan eri tavalla. Tilaa korkealaatuiset printit boudoir-sessiosi kuvista - saat muistoja, jotka säilyvät ikuisesti ja muistuttavat sinua päivittäin siitä, että olet kuningatar!

ammattitason 10x15 cm printtikuva

alkaen 3€

ammattitason 20x25 cm printtikuva

alkaen 8€

ammattitason 25x38 cm printtikuva

alkaen 15€

40 kpl ammattitason 10x15 cm printtikuvaa

+ tyylikäs säilytyslaatikko kaupan päälle (värivaihtoehtoina musta/valkoinen)

70 € (norm. 200€)

Lue lisää saatavilla olevista printeistä

p_MG_6663.jpg
Ota yhteyttä
p_MG_2043.jpg

VARAA KUVAUS

bottom of page